Kommenteeri

Suitsuliha valmistamine

#suitsuliha #suitsusink #suitsusaun
SOOLAMINE:  Enamlevinud soolvees soolamise reegel on 1kg soola 10l vee kohta.
Sooldumine soolvees temperatuuril 2-6 kraadi on  1cm ööpäevas. Korralikult
 sooldumiseks kulub aega terve nädal.  Korralikult sooldumata liha jääb lõikepinnalt
laiguline ja tõenäoliselt ei säili kaua. 

SUITSUTAMINE: Suitsusaunas suitstatakse sinke 2-4 päeva. Meie singid valmivad 24 - 40h olenevalt ilmast ja samuti ka kogustest. Suitsutamiseks on parimad puuliigid lepp ja õunapuu. Olenevalt ilmast köetakse ka sauna ette, et temperatuuri erinevused ei oleks liiga suured tule alustamisel. Saunas on tuli all 24/7. Sinkide iseloomulik värvus
suitsusaunas suitsutamisel on ilus kuldpruun. 


Ikka ehedaid maitseid soovides! 
www.suitsusaunasink.ee

Lisa kommentaar

Email again: