Kommenteeri

Szalonna ehk Ungari pekk

Pekk ei tähenda alati just vedelat praerasva ahjuprae seest!
Ungari pekki annab kasutada päris mitmel viisil, kas siis hommiku muna kõrvale
praadides või valmistades mõnusalt maitsvaid tikuvõileibu. Võimalusi on palju ja
erinevaid. Tihti peavad Zsalonnast lugu ka lapsed, kes pole varem sellist toodet maitsta saanud. Meie suitsusaunas suitsutatud Ungari pekk on parajalt vürtsikas ja
mõnusalt suitsune. Meie üldine reegel on tarbida Ungari pekki musta leiva ja millegi
värskega. 
Näiteks: 1. Tikuvõileib musta leiva, peki ja pisikese küüslauguga. 2. Tikukas musta leiva, peki ja kurgiga. 3. Tikukas musta leiva, peki  ja tomatiga. 4. Tikukas musta leiva, peki ja
paprikaga. 5. Tikukas musta leiva, peki ja pisikese juustuga. Kindlasti sobib ka mõne
teise leiva või saiaga Szalonna väga hästi, kuid meie arvamusel on parim maitsekooslus just musta leivaga. Szalonnat st Ungari pekki on soovitav lõikuda jahedana õhukesed
viilud ja edasi juba kombineerida oma maitsemeele järgi mõnusad ampsud. Kes veel
maitsnud ei ole, see ei tea mis tähendab hea ja maitsekas tikuvõileib:)  Ikka ehtsaid ja ehedaid maitseelamusi soovides. WWW.SUITSUSAUNASINK.EE

Lisa kommentaar

Email again: